Rendelés utánkövetés: +36 20 344 6109,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Termékinformáció, vásárlási tanácsok: +36 20 3446109

Szállítási költségek

A GI-OR BT-től megrendelt termékek esetében a szállítás költsége bruttó 1490 Ft. A szállítás költségét a megrendelés leadása előtt tekintheti meg.  Ha a kiszállítás több részletből áll, a szállítási költséget csak egyszer számoljuk fel. Az árak 27% áfát tartalmaznak.  Futárszolálati partnerünk a Express One Hungary Kft.. (https://expressone.hu/kapcsolat/elerhetosegeink/)

Futárszolgálat

A GI-OR Bt-től megrendelt áruk szállítása az Ön által kiválasztott szállítási címre történik. A megrendelt termékek kiszállítása munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között történik.  Az áru feladásról e-mailes tájékozatást kap a feladás napján. Az áru várható érkezési ideje az e-mail értesítés utáni munkanap 8 és 17 óra között. Csomagpontra nem áll módunkban szállítani. 

Szállítás Magyarországon kívül:  Az online boltban leadott rendeléseket sajnos nem tudjuk külföldre szállítani.

Fizetés

Utánvét: A Komfort-Zóna online boltjában utánvéttel is fizethet, vagyis kiszállításkor készpénzben vagy bankkártyával. Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén a termék ellenértékét a csomaghoz mellékelt számla alapján a futárnak kell kifizetnie. A csomagban található számla a szállítási költséget is tartalmazza.

Átutalás: a megrendelést követően a visszaigazoló e-mail alapján történő fizetés a GI-OR Bt. bankszámlájra. Közlemény rovatba kérjük feltüntetni a rendelés azonosítót!

Visszaküldés

Az  online boltból rendelt, és most szeretne élni 14 napos elállási jogával, és az árut teljesen vagy részben visszaküldeni? 

A visszaküldés gyors lebonyolítása érdekében a következőket javasoljuk:     

Teljesen, az esetleges tartozékokkal együtt csomagolja be az árut, amelyet szeretne visszaküldeni. A szállítás során keletkezett károk elkerülése érdekében azt javasoljuk, hogy használja az eredeti csomagolást. De használhat bármilyen más, a biztonságos szállítás feltételeinek megfelelő csomagolást.   

Visszaküldési cím:  GI-OR Bt. 4271 Mikepércs, Mester utca 7.  Amennyiben kérdése van a visszaküldés menetével kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba vevőszolgálatunkkal. A vevőszolgálatot elérheti hétfőtől-péntekig 8 és 17 óra között, telefonon a +36 30 6004297-es számon vagy e-mailen a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.